Leidingwerk wegwerken, maar er wel bijkunnen indien nodig? Of een installatiesysteem achter een deur plaatsen zodat niet iedereen erbij kan? Met de inspectieluiken van Nedco zijn allerlei oplossingen mogelijk.

Het bestaande assortiment inspectieluiken en tegelluiken is uitgebreid met een aantal nieuwe modellen en een ruimere keuze in maatvoering. Aan het assortiment stalen modellen zijn inspectieroosters en inspectieluiken met handige handgreep toegevoegd. Daarnaast zijn er nu ook kunststof inspectieluiken met slot leverbaar, zodat installaties niet zomaar voor iedereen bereikbaar zijn. Dankzij deze uitbreiding heeft Nedco voor elke ruimte een passend inspectieluik of inspectierooster.

De inspectie- en tegelluiken kunnen in binnenwanden, voorzetwanden en plafonds worden gebruikt. In allerlei ruimtes kan een inspectieluik van pas komen. In een zwembad, badkamer of whirlpool, maar ook in een vergaderkamer, bedrijfskeuken of CV-ruimte kan het nodig zijn om installaties of leidingen weg te werken. En bij risico op oververhitting kan gekozen worden voor een rooster zodat warme lucht afgevoerd kan worden.

Voor betegelde ruimtes zijn er speciale tegelluiken leverbaar. Deze tegelluiken kunnen worden betegeld waardoor het luik netjes weggewerkt kan worden en dus niet zichtbaar is in de wand. Alle producten kunt u bekijken op onze website. Heeft u advies nodig? De medewerkers van Nedco helpen u graag.

Bekijk hier ons volledige assortiment inspectieluiken- en roosters.

Nedco inspectieluikenNedco inspectieroostersNedco tegelluiken