DownloadsContactVacaturesOver onsHome

U bent momenteel op:

Informatie over het Corona virus en de effecten hiervan op de dienstverlening van Nedco.


Via deze pagina zal Nedco alle relevante informatie delen over het effect van het coronavirus op onze dienstverlening. Wanneer er nieuwe informatie is of als er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen wij deze pagina direct updaten.


De afgelopen dagen heeft Nedco verschillende maatregelen genomen om de gezondheid van onze medewerkers en klanten niet in gevaar te brengen, terwijl wij wel onze dienstverlening zo veel mogelijk voortzetten. Wij volgen de richtlijnven van het RIVM op het gebied van hygiëne.


De afgelopen weken en ook de komende periode is onze productieafdeling niet op volledige kracht. Deze groep bevat kwetsbare personen en om de gezondheid van deze personen te garanderen is besloten om hier geen risico te nemen. Dit kan gevolgen hebben voor de levertijd, al is daar op dit moment geen sprake van. Wij houden dit uiteraard in de gaten en brengen u tijdig op de hoogte van eventuele vertragingen.


Op onze andere afdelingen handhaven wij een nieuw protocol (in lijn met RIVM-regels) waarbij wij 1,5 meter afstand willen garanderen tussen personen. Daarnaast zijn er additionele hygiënemaatregelen getroffen, zoals de distributie van papieren tissues, handgel en het verplicht handen wassen meerdere keren per dag.


Contact omtrent orders:

Onze binnendienst medewekers zijn op dit moment gewoon bereikbaar voor alle vragen over orders, producten en een bestelling. Wel kan het zo zijn dat de wachttijden wanneer je belt iets langer zijn dan je van ons gewend bent. Per e-mail zijn wij uiteraard gewoon bereikbaar. Door de huidige omstandigheden heeft het ook de voorkeur om per mail te communiceren, zo kan onze binnendienst geordend alle inkomende verzoeken verwerken. 


Bestellen en bezorgen:

Op dit moment ondervinden onze orders en leveringen geen hinder. Bestellen kan gewoon zoals gebruikelijk. Mocht dit veranderen dan zullen we dit uiteraard communiceren. Ook zijn er op dit moment zijn er geen problemen met voorraad. Van al onze producten hebben wij, zoals altijd, voldoende voorraad om de komende periode te kunnen leveren.


Contact:

Heeft u vragen over onze dienstverlening of uw bestelling? Neem contact op via info@nedco.nl

 

Tot slot wensen wij een ieder veel succes en sterkte de komende periode. Denk aan je naasten en blijf positief. Samen komen we sterker uit deze situatie.


Sinds jaar en dag hebben wij onze eigen productieafdeling voor onze displays. Daar is nu veel productieruimte vrij gekomen door de sluiting van veel horeca en retail winkels. Deze capaciteit willen wij maar al te graag inzetten om de verspreiding van Corona een halt toe te roepen!

Deze display beschermt personeel en uw klanten door middel van een fysieke scheiding. Uiteraard dienen ook met dit display de richtlijnen van het RIVM gevolgd te worden.

Kik op de afbeelding om naar het product te gaan.


Coronascherm